Miten alkuun?

MITEN ALKUUN?

TULE KOKEILEMAAN MAKSUTTA!

Torstaisin klo 18.00 on Easy-CrossFit, johon kuka tahansa voi osallistua (ensimmäinen käynti on ilmainen). Käytetyt liikkeet ovat teknisesti helppoja, jotka käydään läpi ennen varsinaisen treenin aloittamista. Mikäli innostut lajista ja haluaisit käydä useamman kerran viikossa, CrossFit®-lajin harrastamisen voit aloittaa kolmella eri tavalla:

On-Ramp kurssi

Noin kuusi tuntia kestävä kurssi, joka antaa edellytykset käydä CrossFit®-treeneissä. Kurssilla käydään läpi olennaiset liiketekniikat ja perehdytetään urheilija erilaisiin CrossFit®-harjoituksiin.

Kenelle?

On Ramp soveltuu kaikille urheilutaustasta, kunnosta, iästä ja painosta riippumatta.

Miten?

Alla näet seuraavien On Ramp kurssien aikataulun, ilmoittaudu kurssille lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kristiina@crossfitkauhava.com tai soittamalla puh: 050 310 98 19. Kurssille otetaan maksimissaan kymmenen henkilöä, jotta jokainen osallistuja saisi mahdollisimman yksilöllisen opastuksen.

Milloin?

Seuraava On Ramp -kurssi pidetään erikseen ilmoitettavana ajankohtana.

HUOM! Mikäli sinulle tulee este, etkä pääse osallistumaan varaamallesi On Ramp -kurssille, peru se ajoissa. Peruuttamattomista paikoista peritään täysi maksu.

Räärälöity On-Ramp

Kuten normaali On Ramp, mutta aikataulu ja sisältö voidaan räätälöidä joustavasti. Kysy hinta erikseen.

Kenelle?

Henkilöille tai pienryhmille, joille ei käy tavallisen On Ramp -kurssin ennaltamäärätty aikataulu.

Miten?

Ota yhteyttä sähköpostiin kristiina@crossfitkauhava.com tai soittamalla
050 310 98 19.

Katselmointitreeni

Lyhyt noin 2 tunnin tapaaminen valmentajan kanssa, jossa tarkistetaan tekniikoiden turvallinen osaaminen ennen CrossFit®-harjoituksiin osallistumista. Kysy hinta erikseen.

Kenelle?

Kokeneelle liikkujalle joka hallitsee CrossFit®-lajissa tarvittavat turvalliset liikkeiden suoritustekniikat (erilaiset kyykyt, maastaveto, pressit, rinnalleveto-työntö, tempaus, rengasdipit jne.) ja jolla on kokemusta korkea-intensiteettisestä CrossFit®- harjoittelusta.

Miten?

Ota yhteyttä sähköpostiin kristiina@crossfitkauhava.com tai soittamalla
050 310 98 19.

VALMENTAJA

KRISTIINA LEHTIMÄKI

CrossFit® on laji, josta voi sanoa melko karkeasti, että siitä joko tykkää tai sitten ei. Kun itse ensimmäisen kerran kokeilin lajia 2012, en tiennyt yhtään mitä odottaa, mutta se oli menoa kertaheitolla. Aktiivisesti olen ollut lajin parissa joulukuusta 2013 eli siitä lähtien kun CrossFit® Kauhava on ollut olemassa.

Liikaa en voi painottaa sitä, että laji soveltuu ihan kaikille! Kenenkään ei tarvitse osata tai pystyä tehdä enempää kuin mihin sen hetkinen kunto antaa myöten. Toivoisin ihmisten laajentavan ajatusta salilla tehtävästä treenistä sinne omaan arkeen: Jaksaako esim. kantaa kaikki viikonlopun kauppakassit kerralla autosta sisälle tai pystyykö nostaa jonkin painavan esineen ylähyllylle ilman apua?

Tule rohkeasti mukaan! Unohda se, että ensin pitäisi olla jossakin tietyssä kunnossa, että lajin harrastamisen voisi aloittaa. Kunto kohenee heti ensimmäisestä kerrasta lähtien, kun vaan muistaa säännöllisyyden ja jatkuvuuden. Nähdään boksilla!

CROSSFIT SANASTOA

TUNNISTA CROSSFIT-SANASTO

AMRAP

As Many Rounds as Possible – Niin monta kierrosta kuin mahdollista annettuun aikaan

Burpee

Yleisliike

DU

Double Under – Tuplanaruhyppy

K2E

Knees to elbows – Polvien nosto kyynärpäihin

KB

Kettlebell – Kahvakuula

GHD

Glute-Ham Developer laite

HSPU

Hand Stand Push Up – Käsilläseisontapunnerrus

MU

Muscle-up – Voimaveto

PR

Personal record – Henkilökohtainen ennätys

Rep

Repetition – Toisto

RM

Repetition maximum – Maksimipaino toistolla, esim 1rm = ykkösmaksimi, 2rm = kakkosmaksimi

Rx’d :As prescribed

Harjoitus joka on suoritettu ilman skaalausta määrätyillä painoilla

T2B

Toes to bar – Varpaat tankoon

WOD

Workout of the day – Päivän treeni!

CROSSFIT KAUHAVA TIEDOTTAA